camelle

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Nepriateľ numero one - vysoké podpätky

Je to vážne. Fakt. Až tak. že som sa rozhodla venovať im celý blog.

Vysoké podpätky sú ozdoba žien. Nohy v nich vyzerajú dlhšie, ako v skutočnosti sú, a sú oveľa viac sexi. Hodia sa skoro ku každému typu oblečenia, či už úzke cigaretové nohavice, kratšia či dlhšia suknička, či letné šaty. Hej, hej, to je všetko veľmi pekné.

Ale chlapi si ani predstaviť nevedia, čo všetko sa za tým skrýva. Útrpné úsmevy snažiac sa vyceriť čo najviac zubov a vzbudiť pocit, že je všetko v poriadku. Nie, vážení, ste ťažko vedľa. Nič nie je v poriadku. Posledných 5 dní som robila promo akciu na vysokých podpätkoch, kde som musela celý čas stáť. Ako dni išli, podpätky som postupne skracovala (nie na jedných topánkach :) ), no aj tak to nezabránilo občasným návštevám toalety, kde som si nohy musela ísť prekrviť. Po tých 4 hodinách mal kamarát zo mňa ohromnú srandu, že už v tom nevládzem chodiť lepšie, ako keď on mal približne tri roky.

Nikdy som ich nemala rada. Keď som si mala vybrať, vždy u mňa vyhrávali tenisky, prízemné čižmičky, či pohorky. Nie som typ "oblečte ma do ružového a hor sa na všetkých pozerať z 20 centimetrovej výšky". Ale tak predsa, sú akcie, kde sa tie tenisky nehodia. Ako napríklad stužková. A do roboty som tiež vždy musela mať čierne elegantné topánky. No utrpenie najvyššej miery.

Ale tak predsa, teraz ich občas nosím aj dobrovoľne. Predsa len, som žena, nie najvyššia, nie misska, tak občas chcem čo-to na sebe trošku vylepšiť, priznávam. A fajn sa mi pozerá na ľudí trochu viac zvyšša ako obyčajne, aj keď im stále hovorím asi do výšky hrudného koša. Takže, nie je to celkom otvorená vojna. Len taká - občas. Občas si potrebujem vybliaknuť, že toto už moje nohy nezvládajú. Ale holt, už naše staré mamy nám prízvukovali, že pre krásu sa trpí.Tak dievča, trp.

Úvahy | stály odkaz

Komentáre

  1. veru veru..
    je to utrpenie... mne staci hodinovy trening tanecnej na vencek a... umieram, tenisky su ako papucky potom :D
    publikované: 09.12.2007 19:46:40 | autor: kooli (e-mail, web, autorizovaný)
  2. aj já radšej nosím tenisky ;-)
    publikované: 09.12.2007 20:08:49 | autor: kaktus (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Viem, o čom píšeš
    A opätky nenosím už dlho... Naozaj len príležitostne :-)))
    publikované: 09.12.2007 20:12:20 | autor: zelenarusalka (e-mail, web, autorizovaný)
  4. Poviem to takto ...
    ty ked si das opatky (inak nie je spravne podpatky?), vypnes hrud a nahodis saticky zo stuzkovej, tak ja byt na dievcata tak ... :D
    publikované: 09.12.2007 20:31:49 | autor: lux (e-mail, web, autorizovaný)
  5. a zabudla si ...
    pripomenut ako uzasne sa s nimi chodi v Starom Meste, ako presne take uzke veci pasuju medzi dve dlazdice ... s tym mam urcite skusenosti ... :D
    publikované: 09.12.2007 20:33:33 | autor: lux (e-mail, web, autorizovaný)
  6. tak to
    som čierna ovca..zvykla som si na ne(vysoké), ako na papučky...teraz nemôžem, samé kachličky a starosvetské schodníky...tak som "prízemná"...teším sa na opätovne opätkové brouzdanie na každý deň:)))
    publikované: 09.12.2007 20:52:22 | autor: vikina (e-mail, web, autorizovaný)
  7. ja osobne vysoke podpatky
    MILUJEM!!! Proste ziadne sandalocky, topanocky a ine -ocky nedokazu byt krajsie ako tie na vysokom podpatku ;) Mojim problemom je to, ze som na nich zavisla... a aj to, ze som prilis vysoka, aby som ich mohla nosit len tak v beznom zivote... teda, pokial nechcem byt pomaly dvojmetrova... co nechcem... ale minula som pozerala do skrine a zistila, ze prave s vysokym podpatkom mam najviac -ociek, tha som sa len utvrdila v tom, ze "Moja, fakt si zavisla!" ;) Tha to len tak na okraaaj :)
    publikované: 09.12.2007 21:21:03 | autor: laurie (e-mail, web, autorizovaný)
  8. laurie
    lepšia závislosť ako iná...:)))
    publikované: 09.12.2007 21:39:55 | autor: vikina (e-mail, web, autorizovaný)
  9. vobec ale VOBEC NIE
    nechapem zeny ako vy co raz za tyzden si obuju opatky a do celeho sveta vykrikuju taketo sprostosti...zato ze vy sa v tom necitite dobre?? no lenze to je vas problem!!!
    je mnoho zien ktore na opatky neda dopustit.
    publikované: 10.12.2007 10:22:50 | autor: jklm (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. jklm
    a čo si tým chcel pre Boha povedať???? som opätkovo vedľa:)))
    Ty si určite z tých, čo od rána do noci sedia vyštafírovaní v obleku od Armaniho a cítiš sa ako ryba vo vode. sedíš v tom aj doma pri telke? a Tvoja pertnerka musí aj do postele isť v štekličkách , čo???? imidž je odtiaľ potiaľ. Ja milujem opätky , no ak idem do hôr..asi si štekle nedám, nemyslíš??
    publikované: 10.12.2007 13:23:56 | autor: vikina (e-mail, web, autorizovaný)
  11. ha
    ja som za posledné dva roky mala topánky na opätkoch asi dvakrát, no a čo?? a tancujem bosá..som divná? nech...
    publikované: 11.12.2007 00:02:56 | autor: janusha (e-mail, web, neautorizovaný)
  12. Dakujem
    Mám presne rovnaký názor. Dobrý vstup.


    _____________________________
    https://sk.takemore.net/nike-free_run_2-537732602-233943
    publikované: 30.08.2016 19:10:18 | autor: Aneta (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014