camelle

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Tribute to 4.C :)

pre tých, ktorých sa to týka..
Čisto osobný článok, ktorý som si nemohla odpustiť. Predsa len, 4 roky sú 4 roky. A mňa čosi chytá. Žeby konečne tá sviňa nostalgia?

Katulka - 2 roky bývala triednou brzdičkou, ale teraz neznáša, keď jej to vyhadzujeme na oči. Nuž, u nás sa všetko s každám ťahá až do konca, to som si odskúšala aj na vlastnej koži. Dúfam, že budeme kolegyne matfyzáčky, aj s jej momentálne odveci seminármi. Nevadí, všeobecný rozhľad do sveta chémie a biológie nikdy nezaškodí. Nákazlivý smiech, ale strašne.:)

Kika - jedna z mojich srdcoviek, spolucestujúcich, spoluohovárajúcich (sory kikuš, nálepky sa nezbavíme), spolurehotajúcich sa..Čosi sme si zažili, heslo 3 5 11. :) No a teraz nás spája naša snaha vypotiť niečo z francúzštiny na prijímačkách na medzinárodné. Vazka nás skvele pripravila a nie som vôbec ironická. Večne sa podceňujúca, ale myslím, že je to jedna z osôb, ktorá to dotiahne najďalej, lebo na sebe neustále pracuje. Jedna z osôbiek, s ktorými sa určite stretnem aj po strednej. A nielen v eline. (A chodievame cvičiť, dve najväčšie lemry,muhaha!)

Maťa 
- závislák na seriály rovnako ako ja, stále čakám na How i met your mother :) Bola s nami rok a pol a z toho dosť dlhý čas nám dávala pociťovať, že tu je z nutnosti. Nikdy sme sa vzájomne nedostali pod kožu, ale to nemení môj názor, že Maťa je super človek. Písala flákačom slohy na francúzštinu, mne opravovala moje more chýb (ale musí oznať, že z mora ostalo postupne len väčšie jazierko). vyžívala sa vo vysvetľovaní dejín. Obdivuhodne ambiciózna. Včera na rozlúčke ma dorazila vetou, že neľutuje,že prestúpila a to bolo asi najviac, ako mohla povedať. Tak veľa tak málo slovami.

Peťka - je paradoxné, že k osobám, ktoré máme najradšej sa nám ťažko píše. Pretože je toho tak veľa. Jedna z mojich top. Peťa, so svojimi niekedy tak strašnými a iritujúcimi názormi, ktorých sa držala zubami nechtami. Ale holt. Napriek tomu všetkému, to je osoba, ktorá ma podržala naozaj vždy, nespomínam si jediný moment, kedy nie. Vďaka ti aj za včerajší rozhovor, pomáhaš mi získať na seba reálny pohľad. Hovorí bez pozlátka a to je skvelý atribút pre priateľku. Niektorí ľudia jednoducho nepochopia, že podržať človeka neznamená povedať mu, čo chce počuť, ale povedať mu pravdu. Zažili sme si toho veľa a dovolím si povedať, že medzi nás tak ľahko nič nevojde.

Pipo - v štvrtom ročníku sa v nej objavil organizačný a rovnako aj umelecký talent. Osoba, bez ktorej iniciatívy by sme zrejme nemali oznamká, pretože ľudia okolo sú banda ignorantov. Hej, hovorí sa že vždy sa nájde iniciatívny blbec, ale bez tých iniciatívnych blbcov by sme sa nikam nedostali. (A toto som zakúsila na vlastnej koži tento týždeň, vy kardinálni ignoranti a príživníci)

Wewa - myslím, že tejto osobe je veľmi ťažké rozumieť, je to prekomplikovaná povaha. Barania sestra. Nikdy nevieš, čo si myslí, nevieš predvídať reakciu. Preto som sa k nej niekedy radšej ani nepribližovala, keď mi bolo jasné, že mi to bude len na ujmu. Ale na druhej strane, stojí si za názorom a vie si povedať. Niekedy možno za privysokú cenu.

Ciki - napriek svojim niekedy infantilným narážkam, táto baba má fakt ohromný organizačný talent. Mne stačilo, keď som sa mala postaviť pred triedu a snažiť sa im niečo povedať, prípadne vedieť ich názor. Dopadlo to tak že som sa naštvala a sadla som si. Ciki bola jedna z organizátorov stužkovej, rovnako aj včera na rozlúčke to tak trocha leadovala. A - Račaaaa do toho :) Batida istí našu maturitu z matiky. Myslím, že som si s ňou asi najlepšei rozumela v prvom ročníku, keď sme sa čakali a chodili spolu do školy. Potom sa nám sféry rozdelili. Každopádne, myslím, že Ciki pre našu triedu urobila viac než dosť.

Radana  - naša Radka, ktorá to podľa mňa raz dotiahne na prezidentku. Viac s nami síce nebola ako bola, rok v Amerike a následne vo Francúzsku urobil svoje. V prvom ročníku naše dve lavice, naša štvorka. Bolo skvele. Asi by som nedokázala žiť Radkiným životným štýlom, potrebujem niekedy aj nič nerobiť, nič produktívne. Milión päť aktivít ťa možmno rozvíja ako osobnosť, ale nie vždy je to na osoh. Môj flákačský život mi vyhovuje :) Každopádne, osoba, ktorá si rozumie s každým, nekonfliktná. Naše hodiny svs boli ohromné. Rehoty, Laco medvedík, ruka ktorá sa po dvoch hodinách len sťažka prekrvovala. Prežili sme si svoje :)

Mareček - trubka blonďavá, ktorá nás vysáčkovala z našich pôvodných miest a urobila zo mňa a Miši vrátnikov. Niekedy nevie, kde sú hranice mojej urážlivosti a občas prestrelí. Ale vie sa hneď ospravedlniť, to sa cení. :)Ale pochop, musím hrať niekedy urazenú, aby si pochopil, že to fakt nebolo ok:) Ale má  u mňa špeci miestečko. Neviem to vysvetliť, ale asi ho tam bude mať premanentne. Brzda. Ale už menej ako predtým. Naša večná téma ľudí nášho druhu stratených v tomto svete. Neviem či si ma pochopil, ale aspoň môžeš rozmýšľať, to pomáha :P A mareček, povedz koho máš najradšej? :))))


Horvi - pán hokejista, budem ťa sledovať dúfam že už na budúcich MS. Keď už takto idem s pravdou von, vás dvoch s Marekom sme mali s Peťou rozdelených. V zmysle lepšieho porozumenia si. Peťa mala Horviho a ja som si lepšie rozumela s Marekom (len nehľadajte nič hlbšie, bloncky:) ). Proste Maťko. Ale asi sám uzná, že sme si toho až tak nemali čo povedať.

Zelo  - Štyri roky sa hrá na nedostupného odpisa, a nechce prijať fakt, že sme ho už dávnejšie prekukli. Síce sa to prejavuje najmä, keď povedzme, nie je triezvy:) A teraz niečo, čo ti ublíži - podľa mňa máš fakt ľudí RÁD  si STAROSTLIVÝ človek. Snaď si v pohode. Ale to sedenie pred tebou celý rok.. Ja neviem, kedy sa naučíš, že pichať do ľudí slepeckou palicou je vrcholne neslušné. Ale aj tak mi tam bolo fajn (a pripomínam, že tie blonďavé socky sú na príčiny že sa mi nesedelo tak fajn tento rok!)

Roman - podľa mňa bol Roman stmeľujúcim prvkom prvého ročníka. Podľa mňa žije plnohodnotnejší život ako mnohí vidiaci. Je úžasné, ako si dokáže nič  nerobiť z breptov okolia a ešte sám si v podstate z nás robiť týmto spôsobom srandu. A okrem toho, ja by som sa bála vybrať do usa na vlastnú pasť. Roman nie. Myslím, že trpí svojím - longdistance vzťahom- . Niekedy tiež blbé poznámky, na ktoré som si už vrámci našej triedy zvykla. Som odolná :) Kolega matfyzák, KOAin obľúbenec. Určite človek, s ktorými pôjdeme sadnúť na jedno, aj keď nebudeme v jednej škole (aj keď vlastne možno budeme, it depends:) )A Roman, keď máš nasadené lieky, nepi!

Ccc
- teta skvošistka. Tiež si u nás prešla svojim, intrigy forever. Ale hodiny angliny s hrubantovou sú nezabudnuteľné. Bolo skvelé sedieť vtedy niekde pri nej, prepínala sa do úplne inej dimenzie a stiahla aj nás.

Ifko 
- veľké decko. A verte tomu, že naspievame duet. Ale nebudú to žiadne diskohity ako tie, čo máš v mobile, zabúdaj.  Často nechápavý, ale to patrí k nemu. Ešteže úloha vysvetľovať Ifkovi matiku prischla Kike.:)) Nikdy som nechápala, prečo mal také zlé známky, keď sa učil ako šrób. Ale myslím, že už sa pomaly učí učeniu s porozumením :) Pán amerikánec. Trocha mu to uškodilo. Ale aj tak zostal Ifkom a takého ho lúbime.  Trubka :) Coz IIIII have the tiiime of my liiiife....

Shella - tá tam v americkom rade :)) Nikdy sme sa extra nebavili, ale ani sme nemali problémy. Mám pocit, že mňa všeobecne takéto problémy obišli. Trocha nechápavá, ale lepší sa :P(nemyslím v zlom, shelli). Spoločné lepy z Coneca :) A predsa mám 0 neospravedlnených, také si dovoľte :) Maďarizmy jak sviňa, neviem kde to brala všetko :)

Katka - ďalšia amíčka. Typická otázka - ideš dnes na cvičenia? :) A fakt nemôžem zabudnúť jej najlepší výrok, na ktorom som sa šupovala straaašne dlho a ešte sa šupujem aj teraz: Ľudia, je ten alebo tá prasa? :)))))

Miška - moja dvojička, barania sestra. 4 roky sme spolu drali lavice, z toho dva aj s našimi menami (aj keď tento rok by sa dalo diskutovať,..) Sme absolútne odlišné povahy s úplne inými životnými prioritami, no napriek tomu sme to fakt spolu vydržali. Viac než vydržali .Užívali sme si to. S temnejšími aj svetlejšími dňami. Taká moja záchranná sieť pred touto triedou. Myslím, že našou skúškou ohňom sme si prešli v Grécku. Uprimne, pred tým, než sme tam šli, som mala v živej predstave, ako my dve spolu dva týždne nonstop spolu fungujeme a potom už nikdy viac :). Ale opak bol pravdou, zvládli sme spolu docestovať napriek našej neschopnosti otočiť mapu na správnu stranu, a vďaka našej schopnosti anglictiny plus vedieť sa pýtať ľudí. Myslím, že nás to spojilo. Veď celý september sme nehovorili o ničom inom, len Grécko, ľudia z Grécka.Jeden z najlepších zážitkov vôbec. Tak strašne komplikovaná povaha, myslím, že často nevie, čo chce. Ale som rada, že si si utriedila to, akého priateľa si chceš nájsť. Hej, základ je vážiť si ho. :) Ľúbim moc..

Rasťo - Tú EFM som ti odpustila, aj keď tam nechceš ísť a vieš že ja chcem :) Musíš niekedy odhadnúť, kedy je ženské nie áno. Ale aj tak by som si nikdy nedovolila povedať, aby si tam nešiel, len kvôli tomu že tam znemožníš prístup mne. To by som si vyčítala. A hodiny klavíra budú pokračovať niekedy. neboj. Až na to že nemáš rytmus, je to v pohode. Šak rytmus,to je len 50 percent úspechu :)) rasťo..dlho dlho trvalo, kým sa ti ľudia dostali pod kožu ale keď sa dostali, stálo to za to. Jeden z posledných gentlemanov. Niekedy som k tebe hnusná, viem, ale to možno preto, že sme si takí blízki. Tak si to váž koniec koncov :)) Ale strašne ma irituje tvoja otázka, či mi niečo nie je. Nie je vždy niečo človeku, ktorý proste 3minúty mlčí a rozmýšľa. Ale napriek tomu všetkému...veď ty vieš..

Palo - no jak fakt neviem, s týmto človekom chodím do triedy 13 rokov, ale mám k nemu čo napísať asi najmenej. Čo povedať? Dobrý šachista, aj keď nie tak dobrý ako Dano :P Podľa mňa má na viac ako sa tvári.

Sašenka - slniečko, záchrana na fyzike. Aj keď priznám sa, že som to občas pripisovala afektu :P (odpusť) A ešte si rozmyslím, či ti odpustím, že si nepamätáš, že sme spolu boli celé imatrikulačky (ok, to si nemáš prečo pamätať) a náš rozhovor pri bazéne na školskom výlete v druháku. Ale každopádne, Saška, vždy vzorná študentka so samými, šlovek sa až teraz vo štvrtáku dozvedá, aká naozaj je:) A nie je to nepríjemné zistenie, len šokujúce. Proste slniečko je najlepšie čo ju vystihuje, vždy pozitívna, rozžiarujúca miestnosť. Cmuk.

Pavlínka  - ďakujem za rozširovanie mojej kozmetickej taštičky, Oriflame rulaaa :) Skôr tichší typ, ale keď už niečo povedala, povedala podľa mňa viac ako niektorí desiatimi vetami. Biela pastelka :)) Máme istotu, že keď sa dostaneme na ulicu, budeme si vedieť vyžobrať aspoň na dva suché rožky. Závidím jej talent na jazyky, ten mi vždy chýbal. Takisto pracovitá, myslím, že psychológia je jej hodná:)

Oli - triedny predseda, človek s dobrým srdcom. len mám pocit, že niekedy trochu naivný. A Olga, bráň sa, keď sa do teba niekedy niekto slovne pustí, nenechaj to tak ;) Už nerieeešte s tým Synčom :) Keď si spomeniem na prvý ročník, nemôžem z tej kombinácie že Oľga - Vera. Nonsens :).

Sebi  - ja neeejsom urážlivý. :) Výrok včerajšieho dňa. Sebi, strašne citlivá bytosť, ktorá celý život bojuje proti konzumnej spoločnosti :P Whatever. Niekedy sa mu bojím čokoľvek povedať, aby som ho neurazila. Myslím, že nemá rád môj sarkazmus. Lepšie som si s ním rozumela v druhom ročníku, keď sedel s Peťou. Ale neznamená, že teraz si nie. Osobitý, možno preto má konflikty s niektorými ľuďmi. A raz pôjdem na koncert ich kapely..Ulany :)A Sebi, nespíjaj sa pls na chudáka, nesvedčí ti to.( a neuraz sa!)

Kubo - Slečna ja vás zveziem, moje auto je dosť veľkééé.. :D Hej, od Hečkovcoch, Kubo, od Hečkovcoch. Doteraz nechápem lyžiarsky prvý ročník, zainteresovaní pochopia. Neviem, prečo robí v živote také blbosti, provokuje učiteľov a podobne. Neviem či je to nejaká forma sebadôkazu. Každopádne, som si uvedomila, keď robil komisionálky, že by chýbal. Tiež osobitý. Keď sa spije, nevie sa ovládať (síce neviem, ako by to bolo aj keby bol vtedy triezvy). Prestaň používať slovo kurac. Každopádne, Kubko.. neodhadnuteľný človek, ktorému sa podľa mňa nedá dostať dovnútra.

Smitkoš - pán herec, aj keď mám pocit, že to skôr zahŕňa ožran párty :P Ale pri Casanovovi strašný smieeech.  Značne milší, keď nie je triezvy, celý prvý polrok tohto ročníka ma odpisoval :) myslí si, že psie očká všetko vyriešia :P Imo keby sa snažil, dotiahne to ďaleko, ako skoro každý z našej triedy. Premrháva potenciál. No a...myslím, že ešte máme neuzavretú kapitolu.

Lukynko - ťažko sa mi píše.Tak vo všeobecnosti, si veľké decko.:) Znamenáš pre mňa veľa a to ty vieš. Nikdy by som ti vedome nechcela ublížiť, snažím sa konať tak, aby to bolo pre všetkých čo najšetrnejšie. Nie každému by som bola ochotná odpustiť to, čo by som bolo ochotná odpustiť tebe. Si výnimočný. A v názoroch na vzťah máš vyzretejšie postoje ako 90 percent chalanov v tvojom veku. Nebudem veľa písať. Dá sa to zhrnúť do dvoch slov. Ľúbim ťa, ale vieš v akej forme.



Ľudia, zabrali ste mi hodinu a pol, tak dlho som blog tuším ešte ani nepísala.:)
Myslím, že som na triedu mala šťastie. Budem spomínať.



Zákutia mojej duše | stály odkaz

Komentáre

  1. dakujem za dve veci ...
    za add 1 ... ze si :)
    za add 2 ... ze si mi ukradla clanok, ktory som chystal tyzden :P

    a ako hovoris "je paradoxné, že k osobám, ktoré máme najradšej sa nám ťažko píše" ... ved preco som este nenapisal ten clanok, co som ti slubil, ked sme si kupovali listky na ten festival ;) ... raz snad ...
    publikované: 08.05.2008 18:07:55 | autor: lux (e-mail, web, autorizovaný)
  2. :)
    no ved stale s napatim cakam..:)

    a clanok o nasej triede bude z tvojho pohladu, tudiz uplne iny .)
    publikované: 09.05.2008 16:29:57 | autor: camelle (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014